Skip to main content

Včasih se moramo vrniti h koreninam, da se lahko nato s polno paro poženemo dalje, na potovanje od obale do obale, v iskanju pozitivne energije in svobode.

Začnemo na vzhodni obali ZDA, s stilom, ki variira med urbanim in tehno videzom, z živobarvnimi poudarki in sodobnimi tehničnimi materiali. Potiski na oblačilih upodabljajo algoritme gibanja in se poslužujejo novodobnim urbanih kamuflažnih tiskov, kar ustvarja zanimivo in dinamično metropolitansko mešanico vizualnih vplivov.

Ustavimo se v narodnem parku Joshua Tree, v psihedelični puščavi Queen of California, kjer biva duh rocka. Tridimenzionalni neti, kovinske zadrge in okrasne zvezdice; predimenzionirane bomber jakne z zvezdicami in črtastim potiskom, ki so kot nalašč kombinacija k oblekam z macramé detajli, tesno prilegajoče kavbojke in majice z ironičnimi grafikami.

Naslednja postaja je Santa Monica. Tu so žareči sončni zahodi služili kot navdih za barvno paleto kolekcije. Harmonija komplementarnih barvnih nasprotij celovito povzame značaj, ki teče v DNK znamke by Byblos.

Kolekcijo so zaznamovali kontrasti v materialih in barvah. Tehnološki in geometrijski elementi se na priročnih torbicah harmonično prelivajo z ženstvenimi detajli. Barvni poudarki in visokotehnološki potiski s športnih oblačil dajo urbanim supergam zanimiv značaj.