Skip to main content

STARSKIN – Lifting lace eye mask

10.95

STARSKIN® Lifting Lace™
Preoblikovalna talilna čipkasta maska za okoli oči

Lifting Lace™ preoblikovalna talilna maska za okoli oči je izdelek za napredno intenzivno nego, ki izrazito učvrsti in obnovi nežno kožo okoli oči. Prefinjena in nežna čipka je obdana s koncentriranim gelom, ki se počasi tali in stopi v kožo ter tako zagotavlja učinkovito zmes z ultra obnavljajočim delovanjem adenozina, kolagena, natrijevega hialuronata, osvetljevalne korejske sladke zeli in zelenega čaja proti staranju, s čimer se predel okoli oči preoblikuje in vidnost gub se znatno zmanjša, utrujena koža pa se opazno obnovi. Odvrzite masko in odkrijte svoj obraz v najlepši luči.

Način uporabe:

  1. Očistite obraz in ga osušite. Gelno masko odstranite iz ovitka in jo skrbno odvijte. Maska za okoli oči ima dva zaščitna sloja. Najprej nežno odprite prozorno folijo in jo odstranite.
  2. Masko namestite na predel okoli oči in nežno odstranite bel zaščitni sloj. Zgladite, da odstranite morebitne zračne mehurčke.
  3. Pustite delovati 20 do 40 minut, da se koncentrirani gelni serum stali in vpije v kožo. Masko odstranite in zavrzite. Preostali serum nežno vtrite v kožo. Kože ne izpirajte.

Priporočona uporaba:

1–2-krat na teden. Uporabite takoj po odpiranju.

Primerno za vse tipe kože. Pri zelo občutljivi, alergijam podvrženi koži, je priporočljivo opraviti test z obližem. Namenjeno izključno za zunanjo uporabo. Izognite se stiku z očmi. Če pride do stika z očmi, izperite z vodo. Hranite izven dosega neposredne sončne svetlobe in visokih temperatur.

 Nasvet:

Uporabite pred nanosom ličil za gladko in dolgotrajno obstojnost.

Ni na zalogi