Skip to main content

Nišni parfumi LES POTIONS FATALES vas popeljejo v svet mamljive, a hkrati zahrbtne lepote devetih najbolj strupenih cvetic tega sveta. Neverjetno privlačni vonji vas takoj pritegnejo, da jih povohate in spoznate temačne zgodbe, ki jih opevajo. Prepustite se njihovim čarom in postanite taki, kot oni sami – zapeljivi od zunaj, a mračni, zlovešči in nevarni od znotraj.

PARFUMS QUARTANA so novi ekskluzivni luksuzni parfumi, ki jih je ustvaril Joseph Quartana, ustanovitelj parfumov Six Scents Parfums in modnega butika Seven New York. So plod njegove ideje, vizije in želje, da ustvari unikatne parfume iz najbolj kvalitetnih dišavnih olj.

Podjetje Six Scents Parfums od leta 2008 prevaja neokrnjeno kreativnost umetnikov v jezik dišav. Vonji LES POTIONS FATALES so rezultat dvoletnega truda mojstrov partnerskega parfumskega podjetja Symrise. Avtor originalnih oblikovanj je nagrajeni Aerosyn-Lex Mestrovic.

Najbolj avantgardna dišava leta  – POPPY SOMA – Ouartana Parfums

Prejšnji teden so v New Yorku potekale podelitve najprestižnejših parfumskih nagrad; FIFI awards in katero je za kot najbolj nenavadno, avantgardno dišavo odnesla domov dišava POPPY SOMA, znamke Quartana Parfums. Nagrada je ogromna prelomnica za podjetje Parfums Quartana, ki ga je leta 2016 ustanovil Joseph Quartana.

Poppy Soma je del kolekcije »Les Potions Fatales«, ki raziskuje zahrbtno lepoto devetih najbolj strupenih cvetlic tega sveta. Neverjetno privlačni vonji vas takoj pritegnejo, da jih povohate in spoznate temačne zgodbe, ki jih opevajo. Prepustite se njihovim čarom in postanite taki, kot oni sami – zapeljivi od zunaj, a mračni, zlovešči in nevarni od znotraj.

Previdno ustvarjena skozi 2 leti razvoja z notami partnerja Symrise in znanjem parfumerke Emilie Coppermann, dišava Poppy Soma raziskuje temačno  ene izmed najbolj strupenih cvetlic na svetu, mak. Cvetličen, zadimljen, narkotičen in oster vonj, ustvarjen iz sečuanskega popra, curry listov, listov kurkume, rdeče paprike, črne gardenije, jasmina, rdeče vrtnice, kadila, brškina, tuberoze, styrax in mošusa. Del izkupička je namenjen Ameriškem združenju centrov za zastrupitve.