Skip to main content

Britanski mojster parfumer Roja Dove je eden najbolj priznanih parfumerjev. Njegove izkušnje, strast in kreativna iskrica so del vsake njegove svaritve. Vsaka dišava je rezultat mišljenja ” le najboljše bo dovolj.” 

Roja Parfums je bil ustanovljen 2.7.2011 in je postal sinonim za luksuzne dišave. Brez kompromisa in ne glede na stroške se je Roja zaobljubil, da bo deloval le z najbolj prestižnimi sestavinami – od najbolj legendarne vrtnica Mai do Ambergrisa (ki je vredna kar 7x toliko kot zlato). Vsaka sestavina je bila skrbno izbrana glede na njihovo redkost in neprimerljiv vonj. Ravno ta zaobljuba kakovosti je dejstvo, da so Roja dišave zares najbolj prestižne dišave na svetu.

ROJA PARFUMS

ELYSIUM

Redki imajo moč, da sanje spremenijo v realnost. Le herojskim in krepostnim je usojeno uresničiti življenje, kakršnega sanjajo, zato je bila vsaka sestavina v tej dišavi izbrana, da utelesi ta poseben vonj moči karakterja. Legende parfumskega sveta, vključno z vetiverjem, ambergrisom in usnjem, združujejo v tem eliksirju note poguma  – vonj, ustvarjen za moškega, ki ne potrebuje pomoči pri doseganju svojega Elysiuma, svojega raja.

TOP: limona, bergamotka, grenivka, limeta, pelin

SRCE: šmarnice, vrtnica, jasmin, jabolko, črni ribez

BAZA: Galbanum, rdeči poper, Cypriol, Vetiver, cedrovina, brinove jagode, benzoin, vanilija, Labdanum, usnje, Ambergris

Ženski

Moški

Uniseks