Skip to main content

RUHAKU je prva organska kozmetična linija iz Okinave, legendarnega otoka dolgega življenja. RUHAKU je prva blagovna znamka za nego kože iz Okinave na Japonskem, ki se lahko pohvali s certifikatom Ecocert. Odlikujejo jo močne antioksidantivne sile ekskluzivnih listov Gettou.

Prva japonska organska blagovna znamka za nego kože z visoko učinkovitostjo proti staranju, RUHAKU, je prva anti-aging ekološka blagovna znamka, ki prihaja iz Okinave (Japonska), čudovitega otoka dolgoživosti. RUHAKU uporablja izredno močne antioksidativne lastnosti tradicionalnih listov Gettou za vidno pomlajevanje kože.

Naravna sestava
GETTOU (Alpinia Speciosa) je eno izmed najmočnejših antioksidantivnih zelišč. Njegovi listi vsebujejo 30-krat več polifenolov, kot rdeče vino. RUHAKU je beseda, ustvarjena s kombiniranjem besede RYUKYU. Otok Okinava, ki se nahaja na jugu Japonske, imenoval Ryukyu (znan po lepem modrem oceanu, globokih gozdovih in izjemni dolgoživosti) in BIHAKU (v japonščini jasna in elastična koža).

Okinava

Otok dolgoživosti

Okinawa je turistični otok na Japonskem, znan predvsem po visoki življenjski dobi. Koristi, ki jih ponujajo edinstvene rastline, ki jih najdemo na otoku, veliko prispevajo k zdravju svojih prebivalcev. Otok Okinawa ima obilo energetskih rastlin. Ker je Okinawa pod močnim UV-sevanjem in je nenehno izpostavljena močnemu morskemu vetru, njene rastline rastejo v zelo zahtevnem okolju. Kljub temu pa ne le zrastejo v mogočne rastline, ampak tudi ostajajo sveže in močne dlje časa. Te rastline uspejo premagati vse to, ker imajo močne antioksidante. Antioksidanti imajo moč ohranjati lepoto in zdravje kože. Želja RUHAKU-a je pomagati ženskam znova pridobiti mlado in mehko kožo, zahvaljujoč rastlinam, ki prihajajo s tega eksotičnega otoka.

Ključni material
Gettou
Gettou je rastlina, uvrščena v razred »zingiberaceae«, ki raste do višine 2-3 metrov, tudi na suhi zemlji z močnim UV-sevanjem. Veliko in bujno zeleno listje Gettou ima antiseptične in antibakterijske učinke. V Okinavi so jih uporabljali za zavijanje hrane in kot sredstvo proti žuželkam. Gettou, ki raste v močni sončni svetlobi in na morskem vetru, ima močan antioksidativni učinek. Gettou zeliščna voda in eterično olje Gettou sta pritegnila pozornost zaradi njunega anti-aging učinka. Iz 100 kg listov Gettou lahko pridobimo le okoli 30 mL eteričnega olja. Na univerzi Ryukyu so dokazali, da ima rastlina veliko sposobnost odstranjevanja reaktivnih kisikovih spojin. Poleg tega ima Gettou aromatičen učinek, ki pomirja ženske misli, na katere lahko močno vplivajo spremembe v hormonskem ravnovesju. RUHAKU uporablja samo rastline Gettou, ki so gojene na otoku Hamahiga otočja Okinawa. To potrjuje biološka organska ustanova “JAS”. Otok Hamahiga je sveti otok, v preteklosti imenovan “otok, na katerem živijo bogovi”.

Razpon lansiranja sestavljajo štirje izdelki
Izdelki RUHAKU za nego kože so zasnovani tako, da preprečujejo pojav starostnih peg, medtem ko kožo vlažijo in ji nudijo osnovne hranilne elemente.

KORAK 1 UMIVANJE: RUHAKU Reset Cleansing Oil

KORAK 2 ČIŠČENJE: RUHAKU Clear Moist Lotion

KORAK 3 ZDRAVLJENJE: RUHAKU Cycle Repair Oil

KORAK 4 POLNJENJE: RUHAKU Moist Charge Cream