Skip to main content

STARSKIN® je sodeloval z dermatologi, umetniki ličenja ter drugimi priznanimi strokovnjaki, z namenom, da ustvarijo izdelek, ki bi pričaral sijočo kožo zvezdnic. Kljub temu, da so zvezdnicam vedno na razpolago mnogi strokovnjaki, ki skrbijo za njihov videz, so pri Starskinu prepričani, da so s pravimi produkti, enaki rezultati dostopni vsem. 

Skrivnost do popolne sijoče polti je zdaj razkrita. STARSKIN® je v svojih produktih združilo trenutno najinovativnejše in ekskluzivne lepotne postopke skupaj z izbranimi korejskimi formulami, z namenom, da koži ponudimo najboljše. Z uporabo koži prijaznega pilinga, ki mu sledi nanos ene izmed inovativnih mask iz bio – celuloze, koži zagotovimo popolni tretma  le v 20 min in to kar v udobju lastnega doma.


2b6efc_785dfe7a42364545bf16f34b40696bbb
Prix de Beaute_2017-01

Bio-Celuloza je bila naprej uporabljena v medicinski stroki, saj je njena odlična lastnost, da ustvari zračno, zaščitno plast, ki pomaga pri zdravljenju opeklin. Uporaba le te, je bil ključen navdih za razvoj znamke, ki je zasnovo nadgradila z oblikovanjem premium bio – celuloze iz naravno fermentiranega kokosovega soka, obogatenega z vitamini.

Kokosova bio – celuloza je odlična, saj poskrbi, da se koža nahrani z vsemi potrebnimi sestavinami. V primerjavi s papirnatimi ali bombažnimi maskami poskrbi za globljo nego kože, brez povzročanja iritacij. Vsaka maska je namočena v polno stekleničko seruma, ki intenzivno prodre v globino kože. Po uporabi je vaša koža gladka in sijoča, pripravljena za rdečo preprogo v le 20 min!


STARSKIN – ORGLAMIC™

Pink Cactus Mask

STARSKIN – ORGLAMIC™

Pink Cactus Pudding

STARSKIN – ORGLAMIC™

Pink Cactus Serum Mist