Skip to main content

UJEMITE VONJ ZAPISAN V ZVEZDAH

The Library of Fragrance predstavlja 12 novih, edinstvenih dišav, ki so namenjene k samostojni uporabi ali v kombinaciji s preostalimi vonji različnih horoskopskih znakov. 

Le s katerim se najbolje ujemate?

Preprosto čudovite, uniseks dišave odsevajo edinstvene značilnosti posameznih horoskopskih znamkov. Vsaka dišava je v steklenički, narejeni iz elegantnega italijanskega stekla ter v snežno beli embalaži. Kot parfumski svet je tudi astrologija preplet znanosti in umetnosti ob spremljavi intuicije ter interpretacije čustev. Kompleksni matematični izračuni pozicije planetov vodijo k prepričanju, da poravnava zvezd in planetov določa kdo smo, kaj nas vodi, kaj ovira ter kakšne priložnosti nas še čakajo. V The Library of Fragrance ne trdijo, da imajo vpogled v resničnost horoskopa. Vedo pa, da radi gledajo v zvezde in se sprašujejo.

The Library Of Fragrance knjižnica dišav vsebuje več kot 300 različnih dišav, za katere navdih so našli v vsakdanjih izkušnjah in objektih. Naš čut za vonj stimulira močnejše čustvene odzive. S temi dišavami izražate sebe, svoja čustva ter svojo zgodbo.

Roll on dišave

Dišave

Losjoni za telo